Tökéletes arcradír őszre ?!

22407382_1815031605191446_744762428_n.jpg

Az arcunknak szüksége van az ápolásra és fontos, hogy a bőr típusunknak megfelelő termékeket válaszunk. Gondolom, már ti is hallottátok, hogy egy héten egyszer ajánlatos arcradírt használni, tehát most a fizikai peelingre szeretnék rátérni. Az arcápolás terén nem mondanám magamat tudatosnak, mert az elmúlt években hiába vettem arcradírokat, valahogy pár héten belül elfogyott a lelkesedésem és nem használtam. Azonban, most jött el az idő, hogy ráébredjek, hogy az arcradír egy elengedhetetlen része az arcápolásnak. Heti egyszeri használatot pedig mindenki be tud építeni a rutinjába.

Szerintem már tudjátok a videóimból, hogy kombinált bőrtípusba tartozok. Ez azt jelenti, hogy a bőröm zsíros, de egyben száraz is. Az elhalt hámsejtekkel és a (mélyebb) szennyeződésekkel egy arcradír könnyedén el tud bánni. A mélyebb tisztítás pedig sosem árt, ha nem szeretnénk újabb mitesszereket vagy pattanásokat.

22407412_1815031658524774_868964151_n.jpg

Most pedig Himalaya Herbals diós arcradírját szeretném nektek megmutatni, amit már pár hete használok. Hogy miért is mondom az ősz arcradírjának? Az alma és dió illatának a keveredése nekem valahogy ezt az évszakot idézi. Érdekes egyébként, de a Krémmánián sokaknak túlfullasztónak tűnik ez az illat..de nekem valahogy kellemes. Ez az arcradír minden bőrtípusra ajánlott, szóval először kicsit féltem, hogy mit fog művelni a kombinált arcbőrömmel. Szerencsére nem lépett fel irritáció és semmilyen negatívum,tehát szépen leradírozza az arcbőrömet.

A terméket nagyon egyszerűen használhatjuk, hiszen csak a nedves arcbőrünkre kell felvinnünk és elmasszírozni. Ezután, pedig lemossuk. Nekem igazából ez csak pár percet vesz igénybe és ennyi időt pedig az bőrünk is megérdemel. Ti próbáltátok már ezt az arcradírt? Esetleg melyik a kedvencetek?

Fő összetevők: Alma (Pyrus malus), Dió (Juglans regia),Búzacsíra (Triticum vulgare)

EgyébWater / Aqua, Melia Azadirachta Leaf Extract, Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Polyethylene,Isohexadecane, C9-16 Isoparaffin, Sorbitan Stearate ,Sucrose Cocoate,Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract,Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder,Parfum/Fragrance,Carbomer,Triethanolamine,Phenoxyethanol,Methylparaben,

Propylparaben,Tocopheryl Acetate ,  Disodium EDTA  ( forrás : Krémmánia)

22407450_1815031681858105_2113817239_n.jpg

További tartalmakkal várlak

FACEBOOKINSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon.

sign.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr4712949433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása