Contact

27994523_1954690251225580_1296680487_n.jpg

Rólam és a blogról

Köszöntelek az Inspirations of Manuela blogon. Engem Manuélának hívnak és másfél éve kezdtem bele ebbe az álmomba. Ha egy kislánytól megkérdezed, mi szeretne lenni, ha felnő ösztönösen a királynő vagy modell szavakat vágja rá. A divat már ilyen idős koromban elkezdett érdekelni. A magasságomból adódóan a modell szakma nem jött össze, szóval kitaláltam egy újabb tervet: divattervező leszek. Az évek múlásával ez a terv is meghiúsult és az élet más terület felé sodort. Egy dolog azonban megmaradt, ami nem más, mint a divat iránti érdeklődés. Úgy gondoltam, hogy egy blog segít, hogy a divattal is foglalkozhassak és ezért is tekintem ezt a blog fő témakörének. Időközben a szépségápolás fele is kacsingatok, így egyre több termékteszteléssel is találkozhatsz. A célom az, hogy olyan termékeket mutassak be nektek, amik megfizethetőek, de mindeközben minőségiek is. A blog megnyitása után 1 évvel létrehoztam a YouTube csatornámat is, ahol ugyanezeket a témaköröket érintem. Ugye te is érdeklődsz a legfrissebb divat és szépségápolási hírek után? Vagy csak nem tudod, mit vegyél fel holnap? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor a legjobb helyen vagy! :)

Együttműködnél? – Collab?

A blogom 2017. júliusában került át a blog.hu platformra és az óta havonta több ezer látogató fordul meg az Inspirations of Manuela-n.  Az Index2-n és az Index-en is már számtalanszor szerepelt a blog. A visszafordulási arány 87 %. A blogom főképpen a 18-34 év közötti hölgyekhez jut el. Egy együttműködésnél a hitelességet nagyon fontosnak tartom és mindig a saját véleményemet osztom meg az olvasóimmal, ami lehet pozitív illetve negatív.

Ha együttműködnél, keress bizalommal az inspirationsofmanuela@gmail.com email címen.

INSTAGRAM: @inspirationsofmanuela

YOUTUBE: Inspirations of Manuela

A bejegyzés trackback címe:

https://inspirationsofmanuela.blog.hu/api/trackback/id/tr2612702539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Elérhetőség

inspirationsofmanuela@gmail.com

További infó a CONTACT menüpontban. :)

Follow on Bloglovin

Találkozzunk Instagramon is ;)

Látogass el Facebookra :)

süti beállítások módosítása